Plačevanje preko interneta

Dobrodošli u svijet mrežne sigurnosti!

Drago nam je što ste svjesni rizika opasnosti koje su nastale porastom Interneta. Zato smo pripremili širok izbor najboljih programa za borbu protiv cyber kriminala i cyber prijetnji.

Antivirusni program vizija

Vizija

Mi ubrzavamo i pratimo novosti o cyber sigurnosti. Zato nam vjeruju i kućni korisnici i multinacionalke. Našim kupcima želimo ponuditi najbolje rješenje temeljeno na potrebama i zahtjevima mrežne sigurnosti i praktičnosti sigurnosti.

Naši počeci

Cyber ​​sigurnošću bavimo se od 2004. godine, kada smo potpisali ugovor s jednim od najvećih protuvirusnih programa Kaspersky Lab. Godinu dana kasnije s Lavasoftom (Ad-Aware), koji je i dalje ekskluzivno zastupljen u Sloveniji i Hrvatskoj.

Povoljne cijene

Besplatna dostava

Najveći izbor

Godine iskustva

Zadovoljni korisnici

Antivirusni softver za kućnu upotrebu!

Pomažemo vam da odlučite pravu zaštitu za vas. Kako svaki korisnik ima svoje zahtjeve, savjetujemo vam vaš izbor. Jer danas antivirusni programi nude dodatne opcije kao što su VPN, upravitelj lozinki, zaštita djece, zaštita identiteta, pametni telefoni i tableti, usluge oblaka, optimizacija sustava, …

Zaštita za tvrtke i javne ustanove.

Savjetujemo vam da zaštitite svoju mrežu i za mala, srednja i velika poduzeća. Prema vašim zahtjevima nudimo vam zaštitu:
– uređaji krajnjih točaka (PC / MAC)
– poslužitelji
– e-mailovi
– pametni uređaji
– NAS
– virtualizacije

Različiti VPN izbori!

U našoj ponudi naći ćete veliki izbor VPN mreža kako biste još sigurnije i privatnije pregledavali Internet. Ako želite zaštititi svoju privatnost, sigurnost ili strujati strane audio / video sadržaje (Netflix, HBO, …), bujice i druge P2P datoteke ili samo sakriti svoju aktivnost na mreži, VPN je pravi izbor za vas.

Optimizacija sustava

Da li vaše računalo radi sporo? Najčešće je razlog tome preveliki nered softvera na njemu (nepotrebni programi, stari upravljački programi, puna predmemorija, privremene web datoteke, izvještavanje o pogreškama i datoteke dnevnika, web povijest, kolačići). Programi za optimizaciju sustava automatski očiste nepotrebnu prljavštinu s vašeg računala i značajno ubrzavaju vaš sustav bez nadogradnje hardvera!

Kaj ponujamo?

Nudimo najveći izbor antivirusnih i drugih programa za sigurnost vaših podataka i identiteta. Poslujemo u Sloveniji, Hrvatskoj, Češkoj i zemljama EU koje govore engleski jezik.

U internetskoj trgovini naći ćete izbor najvjernijih i testiranih antivirusnih programa.

Kada plaćate karticom ili paypalom, u 95% slučajeva e-licencu ćete dobiti u roku od nekoliko sati. * (* Ako naručite između radnog vremena do 13:00). Ako odlučite platiti po primitku, licencu ćete dobiti sljedeći radni dan.

Pretplatite se na naš newsletter i bit ćete informirani o opasnostima na mreži, zanimljivim točkama i posebnim ponudama.

Za sve naše vjerne kupce nudimo besplatnu 24/7 podršku putem e-pošte i telefonsku podršku tijekom radnog vremena.